A Small Hotel > Home
Hotel Reserveren Locatie Arrangementen Zakelijk Contact Nieuws
Home

A Small Hotel in Rotterdam Centrum

A Small Hotel is een klein boutique hotel gelegen midden in het culturele hart van Rotterdam aan de Witte de Withstraat. Een dynamische, artistieke en vernieuwende straat met veel smaakvolle restaurants en trendy winkels. Museum Boijmans van Beuningen, het NAI en de Kunsthal zijn op steenworp afstand te vinden.

Het unieke hotel is gevestigd in een klassiek pand dat in 2007 geheel is gerenoveerd. Er zijn 6 riante kamers verdeeld over de 1e, 2e en 3e verdieping. Er is geen receptie en geen lift in het hotel aanwezig. 

A Small Hotel richt zich op zowel zakelijke gasten als toeristen. Een lang verblijf is uiteraard ook mogelijk.

A Small Hotel richt zich op gasten die graag op de juiste plek, in luxe en met veel privacy in de bruisende en eigenzinnig omgeving van de Witte de Withstraat willen verblijven.  Het hotel biedt U deze veelzijdigheid en exclusiviteit in een. Al uw wensen worden vervuld.

Op alle boekingen van minimaal 3 nachten ontvangt u op de opgegeven boekingsprijs een korting van 25%

   Bekijk ook onze hotelvideo!

Reserveren

Aankomstdatum
Vertrekdatum

Please install Flash® and turn on Javascript.

Please install Flash® and turn on Javascript.

Please install Flash® and turn on Javascript.

Nieuws

 • Pleinbioscoop 2015 12 - 30 Augustus
  Reacties: | Datum: 22 August 2013
  Film kijken onder de sterrenhemel? Dat kan elke zomer in Rotterdam. Kom met vrienden, familie of geliefde naar het Museumpark en geniet van Hollywood hits, de beste art films van het afgelopen jaar en toppers uit de wereldcinema. En dat alles op een supergroot scherm. Nog nooit geweest? Grijp dan je kans! Na de film gezellig uit in de Witte de Withstraat en overnacht luxueus in "A Small Hotel".
 • ZOMERCARNAVAL. 24 tot 26 Juli 2015
  Reacties: | Datum: 22 April 2013
  Zomercarnaval in Rotterdam is een kleurrijk en vrolijk evenement Op vrijdagavond is de aftrap van het Zomercarnaval om 19.00 uur met vrolijke muziek in de binnenstad tijdens Live On Stage op podia op de Coolsingel en het Churchillplein. Ook de Battle of the Drums zal haar tocht weer starten, waarbij 4 brassbands strijden om de titel Beste Brassband Zomercarnaval.   Op zaterdag zal vervolgens om 13.00 uur de Straatparade van start gaan en dit is echt het niet te missen, kleurrijke hoogtepunt van het Zomercarnaval! Door de binnenstad van Rotterdam nemen zo'n 2000 uitzinnige mensen deel aan de grootste tropische carnavalsoptocht van Nederland! De parade duurt ongeveer 2,5 uur en begint op de Boompjeskade bij de Erasmusbrug en de staart zal rond 17.30 uur ook weer op de Boompjeskade eindigen. Ook op deze dag zal er heerlijke muziek verzorgd worden door Live on Stage in de hele binnenstad en uiteraard horen er bij dit evenement ook allerlei exotische hapjes. Deze zijn dan ook door de hele binnenstad te vinden!
 • Wereldhavendagen 4-5 en 6 september 2015
  Reacties: | Datum: 27 August 2012
  De Wereldhavendagen is een belevenis voor iedereen die houdt van schepen, havens en maritieme avonturen. Bezoek de huizenhoge kranen, innovatieve projecten of bekijk een schip van binnen. Geniet van spectaculaire nautische demonstraties op het water. De verschillende excursies mag je ook niet missen. Per boot, bus, trein of zelfs vliegtuig kom je bij de meest uiteenlopende bedrijven in de haven. Op zaterdagavond vindt eerst een show op de Maas plaats, waarna de avond wordt afgesloten met een fenomenaal vuurwerk.
Hotel webdesign: BeCurious | Disclaimer | Sitemap