A Small Hotel > Nieuws > Architectuur Film Festival Rotterdam
Home Hotel Reserveren Locatie Arrangementen Zakelijk Contact

Architectuur Film Festival Rotterdam

Van 29 oktober tot 1 november vindt alweer de 5e editie van het Architectuur Film Festival Rotterdam (AFFR) plaats. Tijdens dit 4 daagse festival staat de nauwe verbintenis tussen de inspirerende architectuur en filmwereld centraal.

 

Vier dagen lang kunnen bezoekers aan het AFFR genieten van films, debatten en activiteiten rondom het thema architectuur. De authentieke Rotterdamse bioscoop ‘Cinerama’ (op steenworp afstand van A Small Hotel) is het toneel voor de 100 films die tijdens het festival vertoond zullen worden. Hiernaast wordt er een AFFR-bus ingezet, als kleinste filmzaal van het festival, om al rijdend bezoekers te laten genieten van documentaires en films .

 

Rotterdam is dé architecten stad bij uitstek. De bijzondere gebouwen en imposante wolkenkrabbers zorgen voor een variërende skyline. Geen wonder dat de Maasstad het toneel vormt voor activiteiten omtrent architectuur. Naast het AFFR wordt ook de 4e Internationale Architectuur Biënnale Rotterdam gehouden. Deze tentoonstelling gecombineerd met debatten, lezingen, masterclasses, conferenties en workshops is nog tot 10 januari 2010 te bezoeken,.

 

8 oktober 2009 | Reacties (1) | Plaats een reactie

 

Naam:
Email:
Laat het volgende veld leeg:
Reactie:
Anti-spam code:
 


in de nieuwste elle wonen stond een advertentie van uw hotel.een afbeelding van een kamer met een kunstwerk aan de muur. mijn vraag van wie is dit, ik heb het nl. eerder gezien en kan er maar niet achterkomen.alvast bedankt fokje dijkman

fokje dijkman | 10 februari 2010 | 18:09


Please install Flash® and turn on Javascript.

Please install Flash® and turn on Javascript.

Please install Flash® and turn on Javascript.

Hotel webdesign: BeCurious | Disclaimer | Sitemap