A Small Hotel > Nieuws > 'Cirque du Soleil' in Rotterdam
Hotel Reserveren Locatie Arrangementen Zakelijk Contact Home

'Cirque du Soleil' in Rotterdam

De maand december staat in het teken van feestelijkheden. Sinterklaas, kerst en het begin van een nieuw jaar zorgen ervoor dat december een speciale maand is. Geen wonder dat juist in deze maand het magische gezelschap ‘Cirque du Soleil’, met hun betoverende show ‘Saltimbanco’ neerstrijkt in het Rotterdamse Ahoy

 

Al bijna 25 jaar is ‘Cirque du Soleil’, met een opvallende dramatische mix van circusacts en straatvariété, een internationaal begrip. Van 10 tot en met 13 december kan iedereen in Rotterdam genieten van de artistieke, toverachtige en avontuurlijke voorstelling van het Canadese ‘Cirque du Soleil’. Een bijzondere voorstelling om in de december maand samen met je vrienden of geliefden te bezoeken.

 

De show ‘Saltimbanco’ gaat over een spannende reis door het hart van de stad. Een uitstekend uitgangspunt om na de show het ‘echte’ hart van Rotterdam te ontdekken in een van de vele bruisende barren, restaurants en clubs die de stad telt. Een magische afsluiting van deze betoverend dag wordt extra speciaal tijdens een nacht in een van de uitzonderlijk exclusieve kamers van A Small Hotel.

 

Please install Flash® and turn on Javascript.

Please install Flash® and turn on Javascript.

Please install Flash® and turn on Javascript.

Hotel webdesign: BeCurious | Disclaimer | Sitemap