A Small Hotel > Nieuws > Culinair genieten op Heerlijk Rotterdam
Hotel Reserveren Locatie Arrangementen Zakelijk Contact Home

Culinair genieten op Heerlijk Rotterdam

 

Na alle zang, dans en muziek spektakels van afgelopen maanden kunnen deze maand de fijnproevers hun hart ophalen. Van 27 tot en met 30 augustus strijkt hét culinaire festival Heerlijk Rotterdam, dit jaar maar liefst vier dagen lang neer aan de Parklaan.

 

Voor iedereen, die net zoals wij, van culinaire hoogstandjes houden is Heerlijk Rotterdam dé plek om betaalbaar je smaakpapillen de vrije loop te laten gaan. Met hapjes tussen de €2 en €12 euro is het voor iedereen mogelijk om de smaken van de verschillende Rotterdamse toprestaurants te ontdekken en te proeven.

 

Je kunt je niet alleen genieten van de overheerlijke spijzen, wijnen en delicatessen die terug te vinden zijn bij de kraampjes van restaurants zoals Parkheuvel, De Zwethheul, Rosso, De Engel en Kasteel van Rhoon. Op het festival zijn er ook een aantal topkoks aanwezig waaronder Herman den Blijker, Eric van Loo, Ad Janssen en nieuwkomer Mario de Ridder, die de gasten laten genieten van hun kookkunsten.

 

Iedereen met een passie voor eten mag dit festival zeker niet aan zich voorbij laten gaan. En zeg nou zelf wat is er leuker dan met een heerlijk gevulde maag van al dat lekkers, de avond in stijl af te sluiten in A Small Hotel…

 

Please install Flash® and turn on Javascript.

Please install Flash® and turn on Javascript.

Please install Flash® and turn on Javascript.

Hotel webdesign: BeCurious | Disclaimer | Sitemap