A Small Hotel > Nieuws > 25 jaar De Dag van de Romantische muziek.
Hotel Reserveren Locatie Arrangementen Zakelijk Contact Home

25 jaar De Dag van de Romantische muziek.

Op zondag 14 augustus vindt de 25e editie van de dag van de romantische muziek plaats. Tijdens dit gratis eendaagse openlucht festival in het prachtige Euromastpark kan er genoten worden van romantische klassieke strijkkwartetten, orkesten, soloartiesten maar ook tango en zigeunermuziek die bezoekers in een romantische extase brengen.

 

Het klassieke muziekspektakel dateert terug uit 1854 toen o.a. de bekende componist Franz Liszt zijn aria’s aan bezoekers liet horen. Tegenwoordig treden tijdens de dag van de romantische muziek een mengeling van jonge musici die podiumervaring willen opdoen, zoals de lauereaten van het Prinses Christina Concours maar ook gerenommeerde musici, koren en ensembles op. Naast de concerten draagt het 160 jaar oude idyllische Euromastpark bij aan de romantische sfeer.

 

Het festival geeft bezoekers het gevoel alsof ze in een doek van bekende schilders Renoir en Monet zijn beland. Verschillende mensen flaneren in romantische kleding met flamboyante hoeden langs de opgestelde podia in het Rotterdamse park. De eigen picknickmand mag meegenomen worden, maar er zijn ook verschillende uitbaters die zorgen voor een Engelse Tea, wijn, kaas en voor de liefhebbers champagne en oesters.

 

Please install Flash® and turn on Javascript.

Please install Flash® and turn on Javascript.

Please install Flash® and turn on Javascript.

Hotel webdesign: BeCurious | Disclaimer | Sitemap