A Small Hotel > Nieuws > De Wereldhavendagen
Hotel Reserveren Locatie Arrangementen Zakelijk Contact Home

De Wereldhavendagen

De havens van Rotterdam zijn als derde grote haven van de wereld een bekende toeristische- en economische trekpleister. Ieder jaar geeft de Maasstad bezoekers van jong en oud, de kans om kennis te maken met haar trots, tijdens de Wereldhavendagen. Dit jaar kan er tijdens het eerste weekend van september genoten worden van optredens, demonstraties, avontuurlijke excursies en spectaculair vuurwerk.

 

De Havendagen hebben voor ieder wat wils. Naast ludieke informatieve demonstraties en spektakel op het water, kunnen bezoekers havenmaterieel, grote kranen, innovatieve projecten en schepen van binnen bezoeken. Daarnaast brengen verschillende boten, treinen en zelfs kleine vliethuigjes bezoekers naar de meest uiteenlopende haven bedrijven. Bovendien vinden er op verschillende plaatsen optredens en kan jong en oud zich uitleven bij verschillende doe- excursies.

 

Dit jaar staan de Wereldhavendagen in het teken van ‘De haven smaakt naar meer’. De openingsact wordt ieder jaar verbonden aan het jaarthema. Ook het zaterdagavondprogramma is een bijzonder moment om bij aanwezig te zijn. Er vindt dan eerst een show op de Maas plaats en de avond wordt afgesloten met fenomenaal vuurwerk.

Please install Flash® and turn on Javascript.

Please install Flash® and turn on Javascript.

Please install Flash® and turn on Javascript.

Hotel webdesign: BeCurious | Disclaimer | Sitemap