A Small Hotel > Nieuws > Festivalfeest
Hotel Reserveren Locatie Arrangementen Zakelijk Contact Home

Festivalfeest

Als in mei de dagen al langer gaan duren en de zon zich weer volop laat zien, is het geen wonder dat de eerste reeks festivals Rotterdam weer aandoen. Vanaf 1 mei staat de Havenstad 5 dagen in het teken van acrobatiek, kunst, theater en circus, tijdens het Circusstad Festival 2010. Daarnaast wordt op 30 mei kunst, gastronomie en muziek uit verschillende wereldculturen gemixt tijdens het Ortel Dunya Festival.

 

Het festival ‘Rotterdam Circusstad’ draait niet om ouderwets circus, maar richt zich vooral op een combinatie van zang, dans en acrobatiektheater. Verschillende internationale talenten uit de circus wereld slaan de tenten op aan het Schouwburgplein en halen alles uit de kast om hun kunsten te vertonen aan het publiek. Daarnaast is ook lokaal talent te bewonderen in verschillende theaters in Rotterdam.

 

De 33e editie van het Dunya Festival is het eerste officiële muziekfestival in de buitenlucht van dit seizoen. Verschillende muziekkanten, verhalenvertellers, dichters en creatievellingen komen bijeen in het Rotterdamse Zuiderpark om multicultureel entertainment te leveren. Bezoekers worden getrakteerd op meer dan 80 optredens van spraakmakende artiesten en jonge talenten uit alle uithoeken van de wereld.

 

Please install Flash® and turn on Javascript.

Please install Flash® and turn on Javascript.

Please install Flash® and turn on Javascript.

Hotel webdesign: BeCurious | Disclaimer | Sitemap