A Small Hotel > Nieuws > Mode en kunst
Hotel Reserveren Locatie Arrangementen Zakelijk Contact Home

Mode en kunst

 

De laatste maanden heb je in Rotterdam goed kunnen vertoeven op één van de diverse festivals en evenementen. Maar de grootste havenstad van Europa verleent zich natuurlijk ook prima voor een mode uitstapje. Wij hebben alvast onze favoriete fashion hotspot’s op een rijtje gezet.

 

Op een steenworp afstand van A Small Hotel, in de Witte de With straat kan volop worden gewinkeld. Naast de officiële Marlies Dekkers store kan de modeliefhebber haar hart ophalen bij Margreet Olsthoorn die mode van beginnende- en reeds gevestigde ontwerpers verkoopt. Een primeur is de 60 DAYS LEFT vintage conceptstore, geopend vanaf 19 september op nr 48a, waar zestig dagen lang de meest exclusieve vintage mode wordt verkocht. Van Balmain, Mattijs en Thierry Mugler tot Comme des Garçons en Viktor & Rolf.

 

Vanaf 19 september staat ook het museum Booijmans van Beuningen in teken van mode. De Tentoonstelling The Art of Fashion brengt het spanningsveld tussen mode en kunst voor het eerst in beeld. 25 internationale ontwerpers en kunstenaars waaronder Viktor & Rolf, Naomi Filmer, Hussein Chalayan, Anna-Nicole Ziesche en Walter Van Beirendonck maakten speciaal voor deze tentoonstelling een ontwerp. De vervagende grens tussen de mode en de kunst resulteert in een confronterende visuele ervaring. Voor iedereen die naast mode ook kunst adoreert, is de tentoonstelling The Art of Fashion een must-go.

 

 

 

 

 

 

Please install Flash® and turn on Javascript.

Please install Flash® and turn on Javascript.

Please install Flash® and turn on Javascript.

Hotel webdesign: BeCurious | Disclaimer | Sitemap