A Small Hotel > Nieuws > North Sea Round Town
Hotel Reserveren Locatie Arrangementen Zakelijk Contact Home

North Sea Round Town

Nog even en Rotterdam verwelkomt weer duizenden jazzfans. Vanaf 27 juni tot en met 12 juli staat de stad op stelten door het viertiendaagse Jazzfestival ‘North Sea Round Town’ met als afsluiting het drie daagse North Sea Jazz.

 

Ook al zijn wij zelf geen diehard jazzfans,  we vinden het heerlijk om de jazz sfeer te proeven bij één van de vele – gratis- concerten, die op verschillende locaties in en rondom het centrum van Rotterdam worden gegeven.  Hiernaast is het ook interessant om een tentoonstelling, rondvaart, lezing of masterclass te bezoeken met als hoofdthema ‘Jazz’.

 

‘Onze Havenstad’ is tijdens deze weken het bonkend hart van de jazz muziek waarbij een grote stroom aan nationale en internationale muziekanten, Jazzmuziek uit verschillende landen vertegenwoordigen.  Op verschillende verassende locaties zoals de Centrale Bibliotheek, de Binnenrotte en Café de Unie spelen namen als Wouter Hamel, Boris & The Auratones en de Amerikaanse Raul Midón.

 

Voor de ultieme jazzfans is dit genieten ten top. Voor anderen die nog weinig ervaring hebben op het gebied van jazz is dit dé kans om kennis te maken met de muziek die dit festival te bieden heeft.

 

Voor beschikbaarheid van één van onze kamers tijdens dit festival verwijzen wij u naar ‘reserveren’.

 

 

Please install Flash® and turn on Javascript.

Please install Flash® and turn on Javascript.

Please install Flash® and turn on Javascript.

Hotel webdesign: BeCurious | Disclaimer | Sitemap