A Small Hotel > Nieuws > Rotterdamse Museumnacht 2010
Hotel Reserveren Locatie Arrangementen Zakelijk Contact Home

Rotterdamse Museumnacht 2010

Op 6 maart 2010 kunnen kunstliefhebbers weer op stap om de Rotterdamse musea en haar kunst bij maanlicht te bewonderen tijdens de 9e editie van de Rotterdamse Museumnacht. Van de Big five in het Museumpark tot aan de knusse galeries in onze eigen Witte de Withstraat; dit jaar stellen wel 45 (grote) musea en galeries ‘s nachts hun deuren open voor het publiek.

 

Dit jaar staat de Museumnacht in het teken van XS en XL. Ronald Plasterk, minister van Cultuur, zorgt voor het officiële startsein van de Museumnacht, waarna de opening ingeluid zal worden door een muzikaal hoogtepunt van XS-zangtonen van het Rotterdams Jongenskoor en XL-klanken van het Codarts Brass Ensemble.  Niet alleen is de 9e editie van de Museumnacht grootser dan ooit en belooft het tot in het kleinste detail een zinderende totaalervaring te worden. Ook zijn er deze editie speciaal voor de XS bezoekers diverse kinderprogramma’s samengesteld.

 

De Museumnacht is elk jaar een grote happening in de Maasstad. Duizenden mensen trekken er ’s nachts opuit om werk van grote meesters te bekijken, nieuwe musea te ontdekken maar ook te genieten van prikkelende activiteiten, verrassende performances en speciale rondleidingen. Een passe-partout kaart biedt bezoekers niet alleen de entree voor alle deelnemende musea, maar ook gratis vervoer met de Museumnachtbus en Museumnachtboot

 

Please install Flash® and turn on Javascript.

Please install Flash® and turn on Javascript.

Please install Flash® and turn on Javascript.

Hotel webdesign: BeCurious | Disclaimer | Sitemap