A Small Hotel > Locatie
Hotel Reserveren
Locatie
Arrangementen Zakelijk Contact Home

Locatie

De Witte de Withstraat is dynamisch, artistiek en vernieuwend. Veel smaakvolle restaurants en trendy winkels wisselen elkaar af. De vele culturele invloeden geven deze straat een unieke ambiance en een goed beeld van de brede lifestyle in Rotterdam. A Small Hotel is gevestigd in de Witte de Withstraat. De Witte de Withstraat is ook bekend als de kunst -as van Rotterdam door de vele musea en galeries. De grote diversiteit geeft de straat een hele bijzondere flair. 

Wij hebben enkele Things to do voor U opgesteld;

Marlies Dekkers blijft haar stad trouw. Haar Undressed-collectie is herkenbaar uit duizenden en wordt over de hele wereld gedragen. bijzonder ondergoed en badkleding. zie www.marliesdekkers.nl

Margreet Olsthoorn met high fashion voor zowel man als vrouw. www.mgh2o.nl

Dirckx is al jaren een begrip in Rotterdam en ver daar buiten op het gebied van sfeervol wonenmet bijzondere cadeaux, bloemen en woondecocratie. www.dirckxbloemen.nl

Betsy Palmer met hele orginele schoenencollecties. zie www.betsypalmer.nl

Dit is maar een tipje van de sluier. U kunt de Witte de Withstraat bekijken op oa www.wittedewith.nl en www.nlstreets.nl

Voor vertier en vermaak binnen een paar minuten te bereiken en te ervaren kunt u bezoeken;

Om de Witte de Withstraat gelegen shopping mogelijkheden zijn de Coolsingel, de Karel Doormanstraat, de Oldenbarneveldtstraat en de in opkomst komende Meent. De Bijenkorf van Rottedam is ook zeker de moeite waard en die bereikt u al wandelend en winkelend te voet in 10 minuten.

Rotterdam is ook uitgeroepen als 'de stad van de evenementen'. U kunt dit heel goed combineren met een overnachting in  A Small Hotel. 

Bijvoorbeeld: Het Rotterdams Filmfestival begint eind januari, begin februari;  is een geweldige beleving en in combinatie met een overnachting krijgt u het echte rotterdamse gevoel een gevoel als geen ander. Binnen 10 minuten bevindt U zich in de drukte óf in uw eigen appartement. De gezelligheid in de cafe's als de Witte Aap na afloop niet te vergeten.

De Zomer Parade doet ook Rotterdam een bezoek in juni en is vanaf de voordeur al zichtbaar tussen Boijmans van Beuningen en het NAI. Geen zorgen om de BOB maar zorgeloos naar huis met de benenwagen.

Het North Sea Jazz festival is een van de beste van Nederland zoniet de beste. De metro stopt voor de deur van het hotel. Met de taxi kost U +/- 15 euro. Kaarten kunnen we voor U regelen.

De marathon in april en de Fast Forward Parade en het Zomer Carnaval in augustus, Red Bull en Bavaria evenenemten. Het hotel biedt een heerlijk thuisgevoel en laat het verblijf een absolute beleving zijn die U niet snel zal vergeten.

meer over Rotterdam zie www.rotterdam.info

Hotel webdesign: BeCurious | Disclaimer | Sitemap