A Small Hotel > > Routebeschrijving
Hotel Reserveren Arrangementen Zakelijk Contact Home

Routebeschrijving

Met het openbaar vervoer
Met de beide metrolijnen, station Beurs/Churchillplein, uitgang Westblaak of station Leuvehaven, uitgang GGD.
Met tramlijn 8, 20, 23 halte Leuvehaven
Met tramlijn 5, halte Museumpark
Met buslijn 32, halte Westblaak

Met de auto
Per auto Uit de richting Utrecht A20
Afslag Breda A16 op de Ring afslag centrum (parallelrijbaan) N210 bij de verkeerslichten rechtsaf, Maasboulevard (Boompjes). Bij de Erasmusbrug en verkeerslichten: rechtdoor (Hotel Inntel rechts, Erasmusbrug links) stoplichten op de brug rechtsaf slaan tot de volgende stoplichten linksaf de schilderstraat in. Rechtdoor rijden tot aan eind van de straat voor de singel/bruggtje. Aan de linkerkant op nummer 94 (een na laatste pand) bevindt zich het hotel.

Uit de richting Amsterdam / Den Haag A20
Richting Utrecht op de Ring bij het Terbregseplein A16 richting Breda afslag centrum (parallelrijbaan) N210 bij de verkeerslichten rechtsaf, Maasboulevard (Boompjes). Bij de Erasmusbrug en verkeerslichten: rechtdoor (Hotel Inntel rechts, Erasmusbrug links) 1e straat rechts: Schiedamse Vest. Rechtdoor tot aan kruising Witte de withstraat. Links afslaan. Eind vd straat linkerzijde nummer 92 en 94 daar bevindt zich het hotel en het afhaalpunt voor de keycards.

Parkeren

De parkeergarage bevindt zi van af het hotel,  als u rechtsaf slaat het 1e stoplicht weer naar rechts aan het eind van de straat het eerste stoplicht weer naar rechts. Dan staat u in de Hartmanstraat bij de garage Blaak. Aan eind van de Witte de Withstraat aan de linkerzijde bevindt zich A Small Hotel 94c.

Het is een beveiligde parkeergarage op 2 minuten loopafstand van het hotel.

Let op: In Rotterdam kan voor een parkeerplaats op straat niet betaald worden met muntgeld. Betalen kan uitsluitend met Chipknip, Chipper, Prepaid Chipknip, de ANWB Mobiliteitspas of mobiele telefoon (0900 - 1464). Op sommige plekken ook met een creditcard (Mastercard / Visa).

Hotel webdesign: BeCurious | Disclaimer | Sitemap