A Small Hotel > Zakelijk
Hotel Reserveren Locatie Arrangementen
Zakelijk
Contact Home

Zakelijk

Rotterdam is een bruisende stad en daarom geschikt voor toeristen, maar Rotterdam heeft ook een druk zakelijk centrum met gevestigde kantoren van over de hele wereld. In A Small Hotel verwelkomen wij graag zakelijke gasten, wij bieden een comfortabel “home away from home” verblijf aan voor al onze gasten. Voor de gene die regelmatig weg is van huis voelt ons hotel als een privé appartement midden in het hart van Rotterdam.

 

Ons hotel heeft 6 ruime kamers verdeeld over 3 etages. Al hoewel wij niet beschikken over en restaurant biedt de Witte de Withstraat veel verschillende bars en restaurants waar u van een heerlijke maaltijd kunt genieten.

Ons hotel ligt 5 minuten van het centrum en Rotterdam centraal station, gemakkelijk te bereiken met verschillende tram lijnen, dus u verplaatsen door de stad is geen probleem.

 

Het grootste deel van onze zakelijke gasten checkt in na 17:00 uur en checkt weer uit voor 09:00 uur. Daarom bieden wij onze gasten onze “zelf checkt uit” service aan. Bij deze zelf uitcheck sturen wij u de codes, om het hotel binnen te gaan, naar uw mobiele telefoon per sms op de dag dat u arriveert. U kunt vroeg vertrekken en wij sturen u de nota na via email. Deze service biedt privacy en vrijheid uniek binnen ons hotel en wordt door vele gasten gewaardeerd.

 

Ontbijt kan worden besteld en wordt gebracht bij u op de kamer. Voor de echte vroege vogels kan het ontbijt de dag van te voren gebracht worden en wordt voor u bewaard in de koelkast op de kamer. Alle kamers zijn voorzien van WiFi en kan gratis en onbeperkt worden gebruikt. Strijkijzer en strijkplank zijn ook op de kamers te vinden.

 

Na een dag hard werken kunt u relaxen in uw kamer en gebruik maken van de Xtra bar inclusief drank, snacks, thee en Nespresso koffie. Elke kamer is voorzien van een flatscreen TV en DVD speler met films en een muziek systeem inclusief Ipod aansluiting zodat u kunt genieten van uw eigen muziek.

 

Als u meer informatie wilt aarzel dan niet en neem contact op met onderstaand telefoon nummer of mail naar info@asmallhotel.nl.

0031(0)10 414 0303.

 

    

Hotel webdesign: BeCurious | Disclaimer | Sitemap